Onze vroedvrouw realiseert zich dat de weg naar ouderschap een individuele en persoonlijke beleving is.

Vroedkunde

Onze vroedvrouw begrijpt dat de reis naar ouderschap een unieke en persoonlijke ervaring is. Voor haar draait vroedkunde om de liefdevolle zorg voor jou als ouder en voor je kleintje, zowel tijdens als na de zwangerschap. Onze toegewijde vroedvrouw biedt je niet alleen medische zorg, maar staat ook klaar met emotionele steun en waardevolle educatie.

Van het monitoren van de zwangerschap tot het verstrekken van voorlichting, het voorbereiden op de bevalling en het bieden van postnatale zorg: onze vroedvrouw vervult een breed scala aan taken. Indien gewenst, organiseert zij ook informatieve sessies om je goed voor te bereiden op wat komen gaat.

Onze vroedvrouw streeft naar een veilige en ondersteunende omgeving waarin je als ouder de juiste informatie krijgt om weloverwogen beslissingen te nemen over jouw gezondheid en die van je baby. Zij is je eerste aanspreekpunt voor alle vragen, zorgen en momenten van vreugde.

De eerste kennismaking met onze vroedvrouw kan al plaatsvinden vanaf 9 à 10 weken zwangerschap, maar zij begrijpt dat elke situatie uniek is. Latere kennismakingen zijn dus ook altijd mogelijk. Ze adviseert wel om je voor 30 weken aan te melden om een volledige voorbereiding op de bevalling te kunnen garanderen.

Mocht je enkel nazorg nodig hebben, staat onze vroedvrouw ook paraat, op voorwaarde dat de vermoedelijke bevallingsdatum tijdig wordt doorgegeven.