• Heb je een moestuin?
  • Wil je het hele jaar door van je eigen, verse, zelfgekweekte groentjes genieten?
  • Heb je een massa weckpotten of draaidekselpotten staan, maar weet je niet goed hoe je nu juist aan dat “wecken” of “steriliseren” moet beginnen?

Trek je keukenschort aan want we trekken samen de keuken in. We gaan leren wecken!

Moeke Marleen leert je hoe je die gekweekte groenten tot lekkere, voedzame maaltijden verwerkt en hoe je ze correct kan bewaren. Je grootmoeder zal het graag horen want “wecken is hip”!

Na deze workshop ga je naar huis met…

  • een geweldig plan B wanneer je eetplanning in het honderd loopt of om het eens een avond wat gemakkelijker te hebben in de keuken!
  • geweckte passata
  • een cursus vol met tips & tricks en recepten
  • inspiratie voor eenvoudige geweckte ingrediënten: aardappelen, wortelen, boontjes,…. (Denk aan een snelle portie gebakken patatjes bij de lunch of gebraden kip; of een snelle “wortelstoemp”).

Wat breng je mee?

  • 1 pot van 0.5L met bijpassende rubber & klem(men)
  • een snijplankje
  • een snijmesje
  • schrijfgerei

Registreren via de website van Moeke Marleen.